Deel dit artikel ‹ Terug

Studenten starten met onderzoek naar Centrummanagement in Mill

Geplaatst op: donderdag 6 maart 2014


Afgelopen week is bij alle ondernemers in het centrumgebied in Mill een enquêteformulier bezorgd. Dit door 2 studenten, Ellen vd Hurk en Miguel Verhagen, van Avans Hoge School in Den Bosch. Zij hebben van de Ondernemersvereniging Mill (OVMill) de opdracht gekregen te onderzoeken, hoe in Mill tot een nieuwe organisatiestructuur te komen en of Centrummanagement daarvoor wellicht de basis kan zijn.

Om meer te weten te komen over hoe ondernemers denken over een dergelijke organisatievorm, welke behoeftes, wensen en verwachtingen er zijn en wat men graag anders zou zien, is de enquête opgesteld en verspreid. Alle ondernemers binnen en grenzend aan de Schoolstraat, Spoorstraat, Domeinenstraat, Hoogveldseweg en Karstraat hebben een dergelijk formulier ontvangen met het verzoek dit binnen 2 weken in te vullen.

Mocht u als ondernemer binnen of grenzend aan het genoemde centrumgebied geen enquêteformulier ontvangen hebben, neem dan contact op met Ellen en of Miguel. Dat kan door een mailtje te sturen naar epm.vandenhurk@student.avans.nl of mms.verhagen@student.avans.nl. Er komt dan alsnog een formulier naar u toe.

De OVMill wil een nieuwe organisatievorm realiseren, die beter past bij ondernemers anno 2014. Mogelijk is Centrummanagement hiervoor een mooie basis. Maar de OVMill wil nog meer. Graag wil men alle ondernemers binnen de gemeente Mill een platform bieden om via onderlinge contacten en samenwerking, een nog beter ondernemersklimaat te verwezenlijken. De eerste stap hiervoor is een stabiele basis waarna de overige stappen genomen kunnen worden. Taak van de studenten is om te zien hoe deze basis gelegd kan worden en welke stappen hiervoor genomen dienen te worden.