Deel dit artikel ‹ Terug

Roepaen Reggae Party | vrijdag 21 maart | 19.30 uur

Geplaatst op: dinsdag 4 maart 2014


Roepaen Reggae Party | vrijdag 21 maart | 19.30 uur | vvk € 17,50

Roepaen Reggae presenteert een avondvullend programma in de Kapel van klooster Roepaen! En de titel laat al zien wat de insteek van deze avond is;
'Weg met de winter' en laat die zomer maar komen!

Verwacht een avondvullend programma met een concert van niemand minder dan Jahcoustix, Boomshakalak Soundssystem en All Stars Confusion.

Met de zwoele, zomerse reggae van Jahcoustix wanen we ons weer even in de zomer. De rest van de avond zal opgeluisterd worden door artiesten die ervoor zorgen dat jullie de winter allang zijn vergeten voordat het feest is afgelopen!

Juist op plekken waar zij de vreemde eend in de bijt zijn voelt Boomshakalak Soundsystem zich thuis. Gehuld in rood, groen en geel weten zij de aandacht op zich te vestigen en met de swing van de afterbeat houden ze hem vast. Zet deze vrolijke reggaefamilie tussen housers, hiphoppers of rockers, Boomshakalak Soundsystem nestelt zich in en laat alle harten voelen wat zo lekker is aan Jamaica, Brabant en reggae. #Irie!

All Stars Confusion is een collectief dat bestaat uit leden en ex-leden van Adlib, Dorst, New Sound Sistim en Superdura. Op onregelmatige tijden komen ze bijeen voor optredens of jamsessies. En zodra iedereen is ingeplugd en de eerste noten klinken is er die muziek. Anders gezegd, de muziek was er altijd al maar wordt dan voor iedereen hoorbaar en voelbaar. Het geheel wordt in banen geleid door Bas Lemmers, die als zanger en percussionist de muziek enigszins richting geeft. The All Star Confusion heeft reggae als basis maar gaandeweg evolueert de muziek naar datgene waar de muziek om vraagt.

Nadere informatie:
Marketing Roepaen Podium
Lotte Kuijpers
pr@roepaen.com
0485-516070