Deel dit artikel ‹ Terug

Reserveer een marktkraam voor de kerstmarkt in Mill

Geplaatst op: woensdag 19 november 2008


De afdeling detail binnen de Ondernemers Vereniging Mill organiseert op vrijdagavond 12 december weer de Midnightshopping. Naast het gegeven dat tot laat in de avond alle winkels open zijn, staan er vanaf 17.00 uur ook weer diverse marktkramen in het Millse centrum, is er muziek, zijn er activiteiten en uiteraard glühwein, chocolademelk en marshmallows.

De jaarlijkse Midnightshopping in het centrum van Mill wordt sinds enkele jaren gecombineerd met een kerstmarkt. Zo ook op vrijdag 12 december. Tijdens deze kerstmarkt vindt u er zowel hobbyisten als kooplieden die de meest uiteenlopende zaken met het thema kerst te koop aanbieden. Ook zijn er bedrijven, instellingen en verenigingen die u tijdens deze gezellige Midnightshopping willen wijzen op hun producten en diensten maar ook leuke uittips hebben voor de komende kerst en kerstvakantie.
Daarnaast is er deze avond ook aandacht voor muziek en entertainment voor zowel groot als klein. Her en der zal namelijk de kerstsfeer verhoogd worden door live muziek, er is weer een lampionnenoptocht, de scouting zal namens OVMill weer gratis glühwein, warme chocolademelk en marshmallows aanbieden en ook de Lokale Omroep Mill is weer live aanwezig. Daarnaast zal tijdens de Midnightshopping officieel het nieuwe uurwerk in de kerktoren in gebruik worden genomen.

Noteer vrijdag 12 december dus alvast in uw agenda en kom naar de Midnightshopping in het centrum van Mill. Wilt u meer informatie of een marktkraam reserveren? Neem dan contact op met 06-10838612 of mail naar info@midnightshopping.nl.
advertentie