Deel dit artikel ‹ Terug

Leren denken en werken als een kunstenaar

Geplaatst op: donderdag 27 februari 2014


Muzelinck centrum voor de kunsten Cuijk start een korte cursus waarin kinderen tussen 6 en 12 jaar leren denken en werken als een kunstenaar.

In deze cursus maken de kinderen kennis met verschillende materialen en technieken en krijgen ze opdrachten die verdergaan dan de opdrachten die zij op de basisschool krijgen.
Er worden grote en kleine werkstukken gemaakt, collages, schilderijen en tekeningen. De kinderen leren om ideeën om te zetten in kleurrijke en spannende beelden. Docent Hans Huizing zorgt voor fantasierijke opdrachten die de creativiteit stimuleren. Hierdoor krijgen de kinderen de ruimte hun eigen creativiteit te ontwikkelen. Al het materiaal is al aanwezig. De kinderen zijn van harte welkom.

Deze korte cursus bestaat uit 5 lessen op dinsdag van 16.00 - 17.45 uur. Start van de cursus is op dinsdag 18 maart. De lessen worden gegeven in het atelier van La Tertulia, Hantert 6, 5435 XB in St. Agatha (bereikbaar via de Heerstraat). La tertulia is een inspirerende locatie, waar bij mooi weer zelfs buiten gewerkt kan worden. De kosten voor de lessen bedragen € 37,50. Dit is inclusief alle materiaalkosten.

Voor meer informatie over de cursus kan men contact opnemen met Muzelinck Kuunstencentrum Cuijk: 0412 – 62 37 27. Aanmelden voor de cursus kan via www.kunstencentrumcuijk.nl