Deel dit artikel ‹ Terug

Themabijeenkomst: vrije tijd en autisme

Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2014


Op woensdag 12 maart organiseert de Werkgroep Autisme Land van Cuijk en Maasduinen een gratis toegankelijke themabijeenkomst in Oeffelt. Deze keer over waarom het invullen van vrije tijd vaak zo moeilijk is voor mensen met autisme. De avond is vooral geschikt voor ouders van kinderen met autisme.

Je kunt veel doen in je vrije tijd. Maar hoe weet je wat je wilt en hoe regel je dit? En wat doe je als dit niet lukt? Een medewerker van het Dr. Leo Kannerhuis Brabant vertelt hierover. Ook is er ruimte voor onderlinge uitwisseling. De themabijeenkomst is op woensdag 12 maart in Kleppenburg, Europlein 4 in Oeffelt van 19.30 tot 21.30 uur (zaal open 19.15 uur). Deelname is gratis en consumpties zijn voor eigen rekening. Meldt u zich voor 10 maart aan via info@mee-nob.nl (of 0413 33 47 33) o.v.v. uw naam en het aantal personen waarmee u de bijeenkomst bezoekt.

De Werkgroep Autisme Land van Cuijk en Maasduinen organiseert twee keer per jaar een themabijeenkomst rondom autisme met ruimte voor informatie en uitwisseling. De Werkgroep Autisme bestaat uit: Aksent, Steunpunt Mantelzorg Land van Cuijk en Gennep, Zorgverlening De Leijgraaf, PGZ, MEE, Kleur, GGZ, NVA en het Regionaal Samenwerkingsverband Autisme.

Ondersteuning bij leven met een beperking
MEE ondersteunt mensen met een beperking en hun netwerk op alle levensgebieden en in alle levensfasen. Daardoor kunnen zij naar vermogen meedoen in de samenleving. Wij zijn onafhankelijk en staan naast onze cliënten. Wij helpen hen hun eigen kracht te versterken en de mogelijkheden van hun netwerk te benutten. Dit vergroot de zelfredzaamheid en kwaliteit van bestaan. Onze kennis en ervaring zetten wij in om de samenleving beter in te richten voor mensen met een beperking. Zo maakt MEE meedoen ook echt mogelijk.
Kijk op www.mee-nob.nl voor meer informatie.