Deel dit artikel ‹ Terug

Online uitagenda Mill krijgt meer www adressen

Geplaatst op: maandag 17 november 2008


Bekijk Uitinmill.nl uitinlangenboom.nl uitinsinthubert.nl en uitinwilbertoord.nl

Via uitinmill.nl is al een geruime tijd een online uitagenda te vinden. Iedereen die activiteiten binnen de grenzen van de gemeente Mill en Sint Hubert organiseert kan deze daar gratis toevoegen. Sinds deze week is deze agenda ook via uitinlangenboom.nl, uitinsinthubert.nl en uitinwilbertoord.nl te bereiken. Berichten toevoegen kan uiteraard helemaal gratis.

Binnen de nieuws en startpagina inmill.nl zijn diverse eigen webpagina’s actief. Zo draait sinds enkele maanden de actie weekboeket.nl waarbij u voor iemand binnen de gemeente Mill een prachtige bos bloemen aan kunt vragen. De redactie van inmill.nl wil in de toekomst nog veel meer met deze website gaan doen. Daarom wordt er op dit moment hard gewerkt aan een volledig nieuwe site die op 1 januari online zal gaan. Daar zijn dan ook meer en actuelere foto’s te vinden en nog meer functionaliteitben. Een gratis eigennaam @inmill.nl adres aanmaken is en blijft mogelijk.
Vooruitlopend op de nieuwe website is nu alvast de online uitagenda uitgebreid met nieuwe extra www adressen. Natuurlijk waren activiteiten uit de hele gemeente al welkom op uitinmill.nl, maar dat is met de nieuwe adressen uitinlangenboom.nl, uitinsinthubert.nl en uitinwilbertoord.nl nog duidelijker geworden. Iedereen die activiteiten binnen de grenzen van de gemeente Mill organiseert kan deze 24 uur per dag en 7 dagen in de week daar gratis toevoegen en uiteraard bekijken. Deze uitagenda is ook een vast onderdeel in het radioprogramma Mosstime op zondag tussen 12.00 uur en 14.00 uur bij LOM radio.

De redactie begroet u graag op inmill.nl. Daar kunt u tevens een leuke cadeaubon winnen met het raden van de juiste locatie die u op een foto ziet. Kies daarvoor op inmill.nl de rubriek prijsvraag. U bent welkom op en inmill.nl!

www.inmill.nl