Deel dit artikel ‹ Terug

Laatste voorverkoop kaartjes jongerenbals Mill

Geplaatst op: vrijdag 21 februari 2014


Dit carnavalsseizoen zal er geen feesttent geplaatst worden voor de jeugd- en jongerenbals tijdens carnaval in het Millse Gèrmelaand. De jeugdbals op maandagmiddag 3 en dinsdagmiddag 4 maart, worden net als de avondbals voor jongeren op zondag 2, maandag 3 en dinsdag 4 maart gehouden in Myllesweerd. Deze feesten zijn alcoholvrij, al is er voor ouders op maandag- en dinsdagmiddag wel een biertje of wijntje beschikbaar. De kinderoptocht start dit seizoen op dinsdag 4 maart vanaf 13.11 uur ook bij Myllesweerd.

Kaartverkoop
Voor de avondbals voor jongeren van groep 8 tot en met 17 jaar is er nog een extra voorverkoop. De eerdere 2 voorverkopen zijn goed bezocht. Om iedereen, ook jongeren van buiten onze gemeente nog een mogelijkheid te bieden kaartjes te kopen, is er woensdag 26 februari nog een extra voorverkoop. Dit tussen 19.00 uur en 20.00 uur in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat nummer 3 in Mill. Kaartjes kosten 4 euro per stuk en een passe-partouts voor alle 3 de avonden kost 11 euro. Tijdens de voorverkoop zijn per persoon 3 kaartjes per avond of 3 passe-partouts verkrijgbaar. Aan de kassa, mits beschikbaar, kosten de kaartjes tijdens de jongerenbals 5 euro. Maar vol is vol en op is op.

De jeugdbals worden op maandag 3 en dinsdag 4 maart gehouden van 14.00 uur tot 17.00 uur. Hiervoor is geen kaartverkoop. De jongerenbals, toegang van 12 tot en met 17 jaar, worden gehouden op zondag 2, maandag 3 en dinsdag 4 maart van 19.00 uur tot 23.30 uur. Meer weten over deze jeugd- en jongerenbals? Zie www.facebook.com/DeFoekepot, www.Germelaand.nl of mail naar foekepot@germelaand.nl