Deel dit artikel ‹ Terug

Spiegeltje... piegeltje... flamingo winnende foto Zoo Parc Overloon

Geplaatst op: woensdag 19 februari 2014


Dat er in Zoo Parc Overloon ontzettend veel te beleven is om een mooie foto van te maken, bleek uit de vele inzenden die het park ontving voor de fotowedstrijd. Zo werd onder andere een jongetje dat oog in oog staat met een cheetah, stokstaartjes die genieten van lentezonnetje en het kroost van de ringstaartmaki’s op gevoelige plaat vastgelegd. Het was dan ook een lastige keuze om de winnende foto te kiezen uit de vele inzendingen. De foto die uiteindelijk met de titel aan de haal gaat, is die van mevrouw Van den Munckhof uit Venray, waarop een flamingo met een prachtige weerspiegeling van zichzelf in het water is afgebeeld. Hiermee heeft zij een jaarabonnement voor 2014 van Zoo Parc Overloon gewonnen.

Op de winnende foto is een flamingo te zien die naar zijn eigen weerspiegeling in het water kijkt. De scherpte van de foto in combinatie met de prachtige kleuren van de flamingo die mooi afsteken tegen het groene kleurenpalet in het water, hebben de doorslag gegeven om deze foto tot winnende foto te benoemen.

In 2013 hadden alle bezoekers van Zoo Parc Overloon de mogelijkheid om hun vertederende, grappige of meest unieke foto van hun bezoek in te zenden voor de fotowedstrijd. Hiermee maakten zij kans op een jaarabonnement van het dierenpark.

Met het jaarabonnement dat mevrouw Van den Munckhof heeft gewonnen, mag zij een jaar lang gratis Zoo Parc Overloon bezoeken. De natuurlijke inrichting van het park en het vrijwel afwezig zijn van de barrières tussen mens en dier, bieden bezoekers van het dierenpark uitstekende mogelijkheden om de dieren van dichtbij te fotograferen. Ook dit jaar is de fotowedstrijd weer van start gegaan. Per deelnemer mag één foto, gemaakt in Zoo Parc Overloon, worden ingezonden naar overloonzoo@zodiaczoos.nl

Openingstijden: oktober t/m april: 10:00 – 17:00 uur, mei t/m september 9:30 – 18:00 uur

Entreeprijzen: volwassenen € 17,00, kinderen 3 t/m 11 jaar € 14,50

Zoo Parc Overloon, Stevensbeekseweg 19-21, 5825 JB Overloon tel.: 0478-640046 www.overloonzoo.nl