Deel dit artikel ‹ Terug

Inschrijving geopend voor de KwisUmNie OntdekMill.nl Ondernemers Kwis

Geplaatst op: maandag 17 februari 2014


Vrijdagavond 11 april organiseert het Toeristisch en Recreatieve Platform OntdekMill.nl een quiz voor alle ondernemers uit de gemeente Mill en Sint Hubert. Dit doen zij vanaf 20.00 uur tijdens de consumentenbeurs Show en Business in Fitland XL in Mill. Ondernemers kunnen zich hiervoor gratis inschrijven. Een team mag uit maximaal 5 personen bestaan, maar minder personen kan uiteraard ook. In de KwisUmNie OntdekMill.nl Ondernemers Kwis (KOOK) zal de kennis getest worden over de meest uiteenlopende zaken binnen de gemeente Mill en Sint Hubert.

Met deze quiz zijn 4 VIP tickets te winnen (TWV 400 euro) voor Voetbal International op 19 april in Fitland XL in Mill. Die avond zijn daar Wilfred Genee, Johan Derksen, René vd Gijp en Hans Kraaij als tafelgasten aanwezig met hun VI show. Tevens is er een afterparty met 30 Euro Live. De hoofdprijs bestaat hiermee uit: 4 gangen diner inclusief drank, show Voetbal International, toegang tot Vipruimte bij 30 Euro Live waar tevens de tafelgasten aanwezig zullen zijn. Tevens zijn er nog 5 consumptiebonnen.
Maar ook voor de nummer 2 is er nog een leuke prijs. Dat in de vorm van een overnachting (TWV 259 euro) in het Hotel-vliegtuig voor 2 personen. Het bedrijf wat als derde eindigt mag met 4 personen aanschuiven in Des Werelds voor Eindeloos genieten (onbeperkt gerechten bestellen) exclusief drank (TWV 100 euro).
Daarnaast zijn er nog diverse leuke OntdekMill.nl prijzen te winnen, zoals de beklimming van de Grootste leugenaar van Mill, de schoorsteen van van Hout.

Belangstelling om als ondernemer of onderneming uit de gemeente Mill en Sint Hubert deel te nemen aan deze KwizsUmNie OntdekMill.nl Ondernemers Kwis? Stuur dan een mailtje met uw bedrijfsgegevens naar info@ontdekmill.nl. Er is een maximum aantal bedrijven wat deze avond deel kan nemen. De quiz start vrijdagavond 11 april om 20.00 uur en zal muzikaal omlijst worden door Ilse en René. Iedereen, ook niet ondernemers, zijn deze avond uiteraard van harte welkom. Een bezoek aan de beurs Show en Business (vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 april) is net als deze KwisUmNie OntdekMill.nl Ondernemers Kwis voor iedereen helemaal gratis toegankelijk. www.showenbusiness.nl www.ontdekmill.nl