Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuw muziekfestival Mill krijgt de naam: Mill@the-park!

Geplaatst op: maandag 17 februari 2014


Op zaterdag 28 en zondag 29 juni 2014 organiseert het toeristisch en recreatieve platform OntdekMill.nl een groots muziekfestival in het Landschapspark in Mill. Via de media werd een oproep gedaan om namen in te sturen. Dat heeft OntdekMill.nl geweten. Ruim 170 reacties met de meest uiteenlopende namen kwamen er binnen. Maar naast een leuke naam schreven velen ook lovende woorden voor dit initiatief en boden diverse mensen zich aan als hulp bij de voorbereidingen en of het weekend zelf.

De werkgroep van het muziekfestival heeft alle inzendingen bekeken, besproken en overwogen. Uiteindelijk is gekozen voor een overkoepelende naam voor het gehele festival en een eigen naam voor zowel het programma op zaterdag als op zondag. Het gehele weekend krijgt de naam: Mill@the-park. De zaterdag gaat onder de naam ‘Millicious’ draaien, dat past bij de show vol DJ’s (o.a. Jochen Miller en enkele Radio 538 DJ’s) en op zondag heeft het programma de naam ‘Tribute Party’ meegekregen. Die dag staan er namelijk o.a. de tribute bands U2 UK en Bob Marley in het park.

Mindy Broeren en Freek ten Haaf uit Mill bedachten (los van elkaar) de naam MILLicious en Marcia vd Ven uit Sint Hubert stuurde Mill@ the-park als naam in. Zij krijgen speciale VIP-kaartjes voor een van de dagen van dit muziekweekend Mill@the-park.

Meer weten of wilt u zich ook aanmelden als hulp bij de voorbereidingen en of het weekend zelf? Mail naar info@millatthepark.nl www.MillAtThePark.nl