Deel dit artikel ‹ Terug

Marike Jager komt naar het Kunstkerkje in Velp

Geplaatst op: maandag 17 februari 2014


Zondagmiddag 27 april aanstaande presenteert singer-songwriter Marike Jager uit Beuningen haar nieuwe cd in het Kunstkerkje in Velp bij Grave (NB). Het concert begint om 14.30 uur en kaarten à € 12,50 zijn te bestellen via haar site www.marikejager.nl. Het gaat om een concert van één uur zonder pauze.

‘The Silent Tour’ langs kerkjes en kapelletjes
Marike Jager gaat tijdens haar komende tour optreden in kerkjes en kapellen. De tour is gekoppeld aan het nieuwe album The Silent Song, die half maart uitkomt.
Het nieuwe album is voor een belangrijk deel opgenomen in een lemen hut in haar eigen tuin. Een toevalsvondst omdat het schrijven maar niet wilde lukken. De lemen hut bracht redding, een plek waar de Jager de rust vond voor nieuw materiaal. 'Het was alsof alles op zijn plek viel, voor het eerst kwam er ook rust in mijn liedjes, ik heb nog nooit eerder een rustig liedje geschreven’. Die rust is ook terug te vinden in de titel van het nieuwe album The Silent Song en de locaties van optreden, onder andere in het Kunstkerkje in Velp.

Optreden Margriet Sjoerdsma jaar opgeschoven

Vanwege een buitenlandtour is het programma van Margriet Sjoerdsma, met een tribute to Eva Cassidy, verschoven van zaterdagavond 26 april naar zondag 19 april 2015. De verkoop van kaarten voor dit optreden begint pas in het nieuwe seizoen.

Aanstaande zondag 23 februari Argentijnse muziek in het kerkje
Komende zondag 23 februari is Argentijnse muziek te horen in het kerkje in Velp bij Grave (NB). Het begint om 14.30 uur en kaarten kun je reserveren via de site www.kunstinhetkerkje.nl. Vier top muzikanten brengen een hommage aan de Argentijnse bandeneonspeler Alfredo Marcucci. Deze gelegenheidsformatie met Juan Masando, Koen de Cauter, Dick van der Harst en Jopie Jonker noemt zich ¡Adios Maestro Alfredo!

Kunstenaarscollectief Stuk uit Uden in het Kunstkerkje
Vanaf zaterdag 1 maart is drie weekenden lang een expositie van het Kunstenaarscollectief Stuk uit Uden te bezichtigen in het kerkje. De openingstijden hiervoor zijn van 11.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis.
Voor meer informatie over Kunst in het Kerkje: kijk op www.kunstinhetkerkje.nl.
Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten via facebook, like dan onze pagina: www.facebook.com/pages/Kunst-in-het-Kerkje/393617407405449?ref=hl.