Deel dit artikel ‹ Terug

Bruidsjurken, stunts, Eightball Boppers en opgepoetste motoren op jubileumeditie MOTORbeurs Utrecht

Geplaatst op: donderdag 13 februari 2014


De stands worden al opgebouwd, de motoren nog eens flink opgepoetst en de terreinen voor spectaculaire motorstunts in gereedheid gebracht. Nog een paar nachtjes dromen en dan gaat de 30ste editie van MOTORbeurs Utrecht van start. De jubileumbeurs opent donderdag 20 februari de deuren die pas na vier dagen vol motoractie op zondag 23 februari weer in het slot zullen vallen. Tijdens deze beurs zijn alle dagen ook de Eightball Boppers (uit Mill, Ledeacker, Rijkevoort en Sint Anthonis) live op de beurs te horen en zien. Dat in het 'No Bike, No Glory cafe' in hal 11. Hoogtepunt en officiële opening is de BikerWedding van Anne van Os en Nomi Brands.

Jawoord
De twee sprankelende motormeiden uit Wijk bij Duurstede geven elkaar om 10.00 uur het ja-woord in het 'No Bike, No Glory cafe' in hal 11 van de Jaarbeurs Utrecht. Ze rijden op de motor naar de trouwlocatie, waar de ambtenaar van de burgerlijke stand hen omringd door vrienden, familie en motorrijdend Nederland in de huwelijkse staat zal verheffen. Anne en Nomi verschijnen allebei ten tonele in een mooie, vrolijke jurk. ,,Zodat het niet zo man-vrouwachtig lijkt??, zegt Anne. ,,Niet dat stereotype van we zijn lesbisch en rijden motor. Je begrijpt welk stempel daar op wordt gezet. Want je hoeft echt niet per se lesbisch te zijn om motor te rijden hoor??.

Sfeer optimaal

De sfeer op MOTORbeurs Utrecht is altijd optimaal en er is van alles te koop. Wie zich niet kan beheersen kan het hele boodschappenlijstje afwerken. Een feest om uit te zoeken. Een paar handschoenen, een nieuwe helm, een compleet motorpak, een betrouwbare occasion of wie weet zelfs die droommotor met nul kilometer op de teller. De nieuwste modellen van 2014 staan te glimmen en te pronken in hal 12, omgedoopt tot WalHalla, met alle motorimporteurs bij elkaar.

GridGirls

Op zaterdag werpen Grid Girls alle charmes in de strijd om te bepalen wie het motortalent Bryan Schouten mag assisteren tijdens zijn deelname aan de komende TT van Assen. Het motorpubliek selecteerde de finalisten via de site. Voor alle informatie over de zeer vele activiteiten op MOTORbeurs Utrecht klik hier.