Deel dit artikel ‹ Terug

Ook baby- en kinderbeurs tijdens consumentenbeurs Show en Business in Mill

Geplaatst op: donderdag 13 februari 2014


Op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 april wordt in party- en evenementencentrum Fitland XL in Mill de consumentenbeurs Show en Business gehouden. Tijdens deze 3 dagen durende gevarieerde beurs staat de zaterdagmiddag in het teken van kinderen. Dat met een kinderprogramma, maar ook wordt er een kinderbeurs met tweedehands speelgoed, babyspullen en kleding georganiseerd. Wilt u uw baby- en kinderspulletjes op zaterdagmiddag 12 april ook te koop aanbieden? Reserveer dan tijdig ruimte.

Zaterdagmiddag 12 april zal de baby en kinderbeurs gehouden worden van 14.00 uur tot 16.30 uur. Net als een bezoek aan de consumentenbeurs Show en Business is deze gratis toegankelijk. Na een bezoekje aan de consumentenbeurs kunt u op de kinderbeurs naar hartenlust rustig rondsnuffelen tussen de voordelig geprijsde spullen om te kijken of er iets voor u bij zit. U vindt hier alle soorten speelgoed, wipstoeltjes, campingbedjes, kinderstoelen, driewielers, fietsjes, buggy’s, buitenspeelgoed, auto- en fietsstoeltjes en uiteraard heel veel kleding. Kortom alles wat u wellicht kunt gebruiken voor uw eigen kinderen. Maar natuurlijk ook voor bij oma, opa of de oppasouder is er genoeg te vinden.

Voor meer informatie, of het reserveren van een ruimte op de kinderbeurs om uw eigen baby en of kinderspulletjes aan te bieden, kunt u mailen naar: jochenvdwiel@hotmail.com. Bellen kan dagelijks tot 14.00 uur naar 06 – 53 76 47 89.

Kijk voor meer informatie over het totale 3 dagen durende programma, deelnemende standhouders aan de consumentenbeurs en activiteiten op www.showenbusiness.nl