Deel dit artikel ‹ Terug

Catharinahof Concerten: Het beste van Bannink

Geplaatst op: woensdag 12 februari 2014


‘Het beste van Bannink’ herleeft in Grave

‘Ja zuster, nee zuster’, ‘Duifies, Duifies’ en ‘De kat van ome Willem’. Liedjes die bij iedereen een glimlach oproepen. Al of niet van herkenning. Want hele generaties groeiden op met de liedjes van Harrie Bannink. Ze herleven binnenkort, wanneer Catharinahof in haar Theaterzaal ‘Het beste van Bannink’ presenteert: vier Catharinahof concerten door Harmonie Stad Grave.

Samen met Harmonie Stad Grave zet Catharinahof een echt Graafse productie neer op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 april. De mensen op het podium hebben allemaal een band met Grave. Het oeuvre van Harry Bannink vormt daarbij de rode draad voor een spetterende show. Onder leiding van Paul Souren speelt de harmonie een schat aan bekende hits.

Op het podium opent de Catharinahof kapsalon voor het eerst haar deuren. De eigenaar van de kapsalon en drie kapsters nemen u mee in hun dagelijks leven. Samen met hun klanten raken zij verwikkeld in allerlei rare situaties. De eigenaar van de kapsalon en de klanten worden gespeeld door vocalisten Marc Verburg, Suzanne Menheere, Hein Hendrikx en Lisette van Amstel. Annabe Verstege, Pascale van Tuyn en Marleen Peters spelen de drie kapsters.

De avondvoorstellingen op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 april starten om 20.00 uur. Op zondag 13 april is er ook een middagvoorstelling; die begint om 14.30 uur. Kaarten kosten 15 euro en zijn vanaf nu te koop bij de Catharinahof receptie en de HEMA in Grave. Reserveren kan bij Catharinahof via 0486 477900.

Website
www.catharinahofgrave.nl

11/04/2014
Van 20.00 uur tot 22.30 uur

Lokatie
Catharinahof, Grave