Deel dit artikel ‹ Terug

Verkiezingsavond in Beugen

Geplaatst op: woensdag 5 februari 2014


BEUGEN - Nieuwsblad De Maas Driehoek en BLOSrtv houden op donderdag 13 februari een verkiezingsavond voor de gemeente Boxmeer in MFC Het Kruispunt in Beugen. De verkiezingsavond is de officieuze aftrap van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 19 maart.

De lijsttrekkers van de acht in de gemeente Boxmeer deelnemende partijen (CDA, LOF, VDB/LO, PK, SP, Politiek Overloon, VVD en Nieuw Boxmeer) zullen zich die avond voorstellen aan potentiële kiezers en anderen belangstellenden. Martijn Schwillens van De Maas Driehoek legt elke lijsttrekker vijf ja/nee-stellingen voor en interviewt hen kort over hun verkiezingsprogramma. BLOSrtv zendt de avond live uit op radio en televisie. Enkele prominenten geven voor de radio en televisie hun commentaar. Vier panelleden beoordelen bovendien welke lijsttrekkers het meest overtuigend voor de dag komen.
De verkiezingsavond is donderdag 13 februari vanaf 20.00 uur (zaal open 19.30 uur) in MFC Het Kruispunt in Beugen. De toegang is gratis. Wie een stelling wil voorleggen, kan deze mailen naar: m.schwillens@demaasdriehoek.nl (o.v.v. Verkiezingsavond Beugen).