Deel dit artikel ‹ Terug

Mega succes voor Partisans Athletics Cheerleaders!

Geplaatst op: maandag 3 februari 2014


Eerste plaats voor de Partisans Athletics Cheerleaders uit Boxmeer! Zij scoorden zeer goed op eerste voorronde van het Nederlands Kampioenchap Cheerleaden in Heerenveen.

Zondag ochtend in alle vroegte vertrokken twee teams van Partisans Athletics Cheerleaders met hun fans in een grote touringcar vanuit Boxmeer naar Heerenveen.

Er was een drukte van belang en de tribunes waren overvol met allemaal enthousiaste supporters. Na de fotoshoot en warming-up, was het tijd om te laten zien wat drie maanden intensieve training heeft opgeleverd! Publiek en jury waren enthousiast verrast door de optredens van beide teams.

Team Athletics Elite en Team Partnerstunt met koppel Rob & Mayke werden beide eerste en gaan door naar de tweede voorronde van het NK cheerleading.

Naast bovengenoemde teams zal ook Team Partisans Athletics tijdens de tweede voorronde op 13 april aanstaande deelnemen en zich proberen te kwalificeren voor de finale van het NK Cheerleading van DCA (Dutch Cheerleading Association), dat plaats vindt op 15 juni a.s. in het Galgenwaard sportstadion te Utrecht!

Volg ons ook op www.partisansathletics.com, op Facebook onder Cheer Leaders en op Twitter @cheer__sport voor alle laatste nieuwtjes !

Sportieve groet,

Annemarie Martens
Secretaris
Partisans Athletics
info@partisansathletics.com
www.partisansathletics.com