Deel dit artikel ‹ Terug

KiKa dag bij DippieDoe Cuijk

Geplaatst op: woensdag 29 januari 2014


Zondag 16 februari 2014 organiseert DippieDoe Cuijk een dag die geheel in het teken staat van KiKa, stichting Kinderen Kankervrij.

Als kinderspeelland voelen wij ons betrokken bij het welzijn van kinderen. Daarom zetten wij ons graag in voor dit goede doel.
We nodigen u van harte uit om KiKa samen met DippieDoe Cuijk steunen.

Op deze dag worden verschillende activiteiten georganiseerd ten behoeve van KiKa. U kunt deelnemen aan een KiKa loterij waar leuke prijzen mee te winnen zijn.

Al voor €0,50 cent koopt u een loterijlootje en maakt u kans op prijzen die beschikbaar worden gesteld door Coca Cola, N.E.C. Nijmegen, Amusementspark Tivoli en DippieDoe Cuijk.

Kinderen kunnen ook hun steentje bijdragen door deel te nemen aan de KiKa kleurwedstrijd. Een KiKa kleurplaat is te koop bij DippieDoe Cuijk voor €0,50 cent.

De winnaar van de kleurwedstrijd ontvangt uit handen van burgemeester Hillenaar van Cuijk een mooie prijs. Daarnaast krijgen we bezoek van Venna en Vajèn van den Bosch.

Zij zijn beide bekend van verschillende musicals. Daarnaast kun je Vajèn kennen van haar deelname aan The Voice Kids.

Kom zondag 16 februari 2014 spelen bij DippieDoe Cuijk en steun KiKa!

Voor meer informatie over activiteiten tijdens de KiKa dag, actuele openingstijden, bereikbaarheid en toegangsprijzen kunt u terecht op de website www.dippiedoe-cuijk.nl