Deel dit artikel ‹ Terug

Mill krijgt groots muziekfestival met internationale allure

Geplaatst op: woensdag 29 januari 2014


“Het worden 2 dagen voor zowel jeugd als de wat oudere muziekliefhebbers”

Op dit moment is een werkgroep binnen OntdekMill.nl hard aan de slag om een groots muziekfestival te organiseren in het Landschapspark in Mill. Dit zal zaterdag 28 en zondag 29 juni plaats gaan vinden. Een naam voor dit muziekevenement is er nog niet, iedereen wordt uitgenodigd hiervoor suggesties in te sturen. Voor degene die uiteindelijk de beste naam heeft bedacht, liggen er VIP kaartjes voor dit festival klaar.

Muziekfeest
“Al een hele tijd zijn we na aan het denken over een echt groots muziekfestival wat we in het Millse Landschapspark kunnen houden,” vertelt Bert van der Steijn. Hij maakt deel uit van het toeristische en recreatieve platform OntdekMill.nl. “We kwamen in contact met een organisator van een festival en hij wilde ook graag eens op een andere plek een muziekevenement organiseren. Zijn ideeën sluiten uitstekend aan bij wat wij willen en daarom hebben we de knoop doorgehakt en zijn we de organisatie gestart.”

Jochen Miller

Zaterdag 28 juni wordt een programma voor jeugd en jongeren en zondag 29 juni voor de wat oudere bezoeker. Bert: “Het worden 2 dagen voor zowel jeugd als de wat oudere muziekliefhebbers.” Zeker is dat op zaterdagavond DJ Jochen Miller er zal draaien samen met wat andere landelijk bekende radio DJ’s. “Op zondag willen we een aantal tribute bands programmeren. Hiervoor zijn we in gesprek met diverse bekende tribute- en coverbands in Engeland. Maar ook zijn we bezig een zeer bekende band uit onze regio terug op het podium te krijgen.” Later worden meer namen bekend, maar dat Jochen Miller zal komen is 100% definitief. Jochen heeft veel succes in het buitenland en reist de hele wereld rond.

Landschapspark
Het Landschapspark zal voor dit weekend stijlvol worden ingericht. “We willen er als werkgroep een muziekfeest van maken waarbij de uitstraling erg belangrijk is. Omdat het een jaarlijks evenement zal worden waarmee we Mill ook muzikaal gezien op de kaart gaan zetten, moet het van begin af aan goed zijn.” De bedoeling is dat het Landschapspark voorzien zal worden van goed geluid, sfeervolle verlichting en geen feesttent, maar een overkapping. “We gaan bijvoorbeeld ook Kasteel Aldendriel mooi verlichten en dat zal als decor dienen voor de optredende artiesten.”

Bedenk naam
Reserveer alvast zaterdag 28 en zondag 29 juni 2014 in de agenda. En heb je een leuke naam voor dit muziekweekend? Stuur dan een mailtje naar info@ontdekmill.nl. Onder alle inzendingen worden sowieso vrijkaartjes verloot en degene wiens inzending als beste wordt gekozen, ontvangt VIP kaartjes voor dit muziekfestival.