Deel dit artikel ‹ Terug

Je kunst laten zien? Grijp je kans!

Geplaatst op: vrijdag 24 januari 2014


Kom naar Beers en doe mee op zondag 30 maart 2014 in de Kloosterhof. Daar wordt een amateurkunst manifestatie gehouden van 11.00 tot 16.00 uur. Je kunt er je kunst exposeren en verkopen. Alle amateurkunstenaars zijn welkom. Ben je misschien nog wat onzeker? Grijp deze uitdaging aan Dit is je kans. Wie weet ben jij de beste amateur kunstenaar van 2014 in Beers.

Omdat het de 10e keer is dat serviceclub “Raam en Maas”dit evenement organiseert, vinden er extra activiteiten plaats. Zo komen er enkele professionele kunstenaars demonstreren. Winny Jacobs komt schilderen en Riek Bardoel maakt keramiek. De opbrengst van deze manifestatie komt geheel ten goede aan het goede doel. Een initiatief van een familie uit Nederland die geld bijeen brengt voor een dovenschool in Jiboro in Gambia.

Muziek is een belangrijk onderdeel van deze kunstmanifestatie. Maria Centen komt met haar opleidingsorkest spelen, Jori van Gemert, een jonge zangeres, komt bij ons zingen en Djembeegroep Asawali Djembéfola komt optreden. We verwachten dat er veel bezoekers komen op 30 maart.
Om mee te kunnen doen moet je je voor 15 maart opgeven en het geld overmaken. We schrijven in op volgorde van binnenkomst. We zouden het erg leuk vinden als je inschrijft.

Voor meer informatie: Willemien ten Haaf fam.tenhaaf@home.nl 0485-314946
Heleen Ghijsen heleen.ghijsen@ziggo.nl 0485-315747