Deel dit artikel ‹ Terug

Hans Tap Bluesband bij café Royal Mill

Geplaatst op: vrijdag 17 januari 2014


Zaterdag 25 januari is het weer de laatste zaterdag van de maand. Dat wil bij café Royal aan de Kerkstraat in Mill zeggen, tijd voor blues. Iedere laatste zaterdag van de maand van september tot en met april programmeren zij namelijk een originele bluesband. Altijd blues, maar wel in de breedste zin van het woord. Ook altijd met gratis toegang. Zo ook zaterdag 25 januari als er vanaf 22.00 uur de Hans Tap Bluesband te gast is.

De Hans Tap Blues Band bestaat uit drie muzikanten die hun sporen in de muziek verdiend hebben. De hoofdmoot van het repertoire bestaat uit nummers van Trout, Bonamassa, ZZ-Top, Popa Chubby, Jimi Hendrix maar ook een Tribute to SRV ontbreekt niet. Van gevoelige blues ballades, swingende boogies en shuffles tot aan pompende bluesrock knallers, alles komt aan bod. Zanger/gitarist Hans Tap brengt het repertoire met verve en de drijvende ritme sectie van Paul Delforterie op drums en Eric van Houtum op de basgitaar vult hem hier perfect bij aan.

Meer weten over de komende bluesavonden of een van de andere activiteiten in en rond café Royal in Mill? Zie www.caferoyalmill.nl