Deel dit artikel ‹ Terug

Cursus voor creative kinderen in Cuijk

Geplaatst op: vrijdag 17 januari 2014


Maak je graag mooie dingen zoals tekeningen, schilderijen en werk je graag met diverse materialen? Kom dan naar KidsKunst, een cursus voor creatieve kinderen in Cuijk.

Kidskunst is speciaal voor kinderen die het leuk vinden om met allerlei materialen en verschillende beeldende technieken te werken. Er kan heel, heel veel in deze kunstwerkplaats. Doordat er iets verteld wordt krijg je ideeën en die ga je dan uitvoeren. De docent kan je daarbij helpen. Je maakt je eigen kunstwerk én je leert ook van creaties van andere kinderen. De cursus is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar die graag mooie, spannende of gekke dingen maken!
De docent die de cursus geeft heeft veel ervaring in het werken met kinderen, zowel op basisscholen als daarbuiten. Hij vindt het een feest om met kinderen aan de slag te gaan en te zien hoe hij hun creativiteit kan stimuleren.

Deze korte cursus bestaat uit 10 lessen op dinsdag van 16.00 - 17.45 uur. Start van de cursus is op dinsdag 4 februari. De lessen worden gegeven in het atelier van La Tertulia, Hantert 6, 5435 XB in St. Agatha (bereikbaar via de Heerstraat). La tertulia is een inspirerende locatie, waar bij mooi weer zelfs buiten gewerkt kan worden. De kosten voor de 10 lessen bedragen € 75,00. Dit is inclusief alle materiaalkosten.

Voor meer informatie over de cursus kan men contact opnemen met Muzelinck Kuunstencentrum Cuijk: 0412 – 62 37 27. Aanmelden voor de cursus kan via www.kunstencentrumcuijk.nl