Deel dit artikel ‹ Terug

Jeugdvoorstelling Kleintje Kaf in theater Myllesweerd

Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014


Op woensdagmiddag 5 februari speelt de formatie Kleintje Kaf de voorstelling ‘Olaf en de verdwenen prinses’ in theater Myllesweerd. Kleintje Kaf tourde eerder met de succesvolle muziekvoorstelling ‘Het Dierenbal’ langs theaters in Nederland, Duitsland en België. Ze spelen op een enorme verzameling instrumenten, van mandoline tot melodica. ‘Olaf en de verdwenen prinses’ verscheen in januari 2012 als luisterboek met prachtige illustraties van Ingeborg Panjer.

Kleintje Kaf bestaat uit Jacco Steendam, Gé Janssen, Walter van Doesum, Dirk-Wim in ’t Hof en Koen Dechering. In de voorstelling die Kleintje Kaf in theater Myllesweerd speelt, belandt Olaf het Gansje in de tijd van ridders, jonkvrouwen en kastelen. Met zijn vriend ridder Roeland en Prinsesje Pimpelmees past hij op het kasteel van de koning wanneer die op vakantie gaat. Maar Prinsesje Pimpelmees wordt ontvoerd door een troep hongerige Hongaarse Poestawolven. Voordat de koning terug komt moeten Olaf en Roeland haar weer terugvinden. Het verhaal van Olaf wordt verteld aan de hand van speciaal voor deze voorstelling geschreven liedjes. Kinderen mogen tijdens de voorstelling volop meezingen, springen en dansen. Omdat er in de teksten meerdere lagen zitten, hebben zowel de kinderen als hun ouders dikke pret.

De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar en hun familie. De voorstelling begint op woensdagmiddag 5 februari om 15.00 u. en de zaal is open om 14.45 u. Kaartjes kosten € 7,50 inclusief koffie of thee voor de ouders en ranja voor de kinderen. Er is geen pauze. Kaartjes bestellen via theater@myllesweerd.nl of op de middag zelf aan de kassa verkrijgbaar.

Myllesweerd
Kerkstraat 3
5451 BM MILL
0458-454366
info@myllesweerd.nl
www.myllesweerd.nl