Deel dit artikel ‹ Terug

Bezwaar tegen boetes Overloonseweg Vierlingsbeek

Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014


Op 5 en 13 december 2013 zijn er veel boetes uitgedeeld vanwege snelheidsoverschrijding op de Overloonseweg te Vierlingsbeek.
Daarover is zelfs tot op landelijk nivo reuring ontstaan. Blijkbaar is er dus echt iets aan de hand van enige relevantie.
Om een passend vervolg te geven op de ontstane reuring is er daarom op initiatief van Marc Oudenhoven een”helpdesk” geformeerd, bestaande uit mr. Hetty Egger-Van Oppen, Sjaak Rambags en Marc Oudenhoven.

Voor diegenen die één of meerdere bekeuringen hebben ontvangen en bezwaar willen maken tegen de opgelegde boete(s) hebben wij als helpdesk inmiddels een model bezwaar-schrift opgesteld, dat bezwaarmakers individueel kunnen gebruiken.

Wij kiezen er als helpdesk overigens bewust voor om iedereen zijn eigen bezwaar te laten indienen. Door de regen aan bezwaren is de kans beduidend groter dat we in ieder geval serieus genomen worden. Het gaat ons  daarbij niet enkel om de boete, maar ook de echte bedoelingen in termen van toepassing en handhaving van de verkeersregels ter verhoging van de verkeerveiligheid.”

Om dit bezwaarschrift te ontvangen kunt u zich via email tot uiterlijk vrijdag 24 januari a.s. melden bij ons via geldklopperij@outlook.com. U kunt in eerste instantie volstaan met het vermelden van uw persoonlijke gegevens en emailadres.

Wij sturen u dan aansluitend via de mail het model bezwaarschrift toe met een invulinstructie.
Inmiddels hebben zich overigens al ruim 200 gedupeerden bij ons gemeld. Graag komen wij uiteraard in contact met zoveel mogelijk en bij voorkeur alle gedupeerden.