Deel dit artikel ‹ Terug

Workshops prentenboek voor peuters

Geplaatst op: dinsdag 14 januari 2014


Onder het motto ‘Hé doe je mee’ organiseert Sjors sportief een drietal workshops voor peuters en hun ouders waarbij telkens een prentenboek centraal staat. De eerste vindt plaats tijdens de Nationale Voorleesdagen, op vrijdag 31 januari van 10.00 tot 11.30 uur bij kinderdagverblijf Zandkasteel van Spring Kinderopvang in Boxmeer.

Ouders krijgen de mogelijkheid om samen met hun peuter de wereld van het prentenboek te ontdekken. Met iedere keer een ander prentenboek als basis worden de kinderen geprikkeld tot bewegen, spel, taal en creativiteit. Tijdens de eerste workshop staat het prentenboek van het jaar 2014 ‘Krrr....okodil’ centraal. Ook tijdens de andere twee workshops op 21 februari en op 14 maart staat er een voor peuters aantrekkelijk prentenboek centraal.

Alle peuters en hun ouders zijn van harte welkom. De kosten voor deelname aan een workshop bedragen € 4,-. Wilt u deelnemen aan of meerdere van deze workshops? Schrijf u dan in via www.sjorssportief.nl (vul Boxmeer in, en klik op Hé doe je mee / Spring Kinderopvang bij de betreffende datum). Locatie van alle workshops is kinderdagverblijf Zandkasteel van Spring Kinderopvang, Bernhardstraat 8 in Boxmeer. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Corine Penman, pedagogisch medewerkster, via zandkasteel@spring-kinderopvang.nl.