Deel dit artikel ‹ Terug

Partisans Athletics Cheerleaders breidt uit!

Geplaatst op: maandag 13 januari 2014


Slechts drie maanden “oud” en dan al uitbreiden met een nieuw team. Dat kan!

Partisans Athletics heeft al drie cheerleadingteams en een partnerstuntduo, maar er is vraag naar meer. Het nieuwe team gaat “Fierce” heten en zal zich richten op een zijtak van Cheerleading; namelijk Cheerdance. Ook deze categorie is atletisch, maar minder gericht op het uitvoeren van stunts. De technieken van de stijlen hiphop en Freestyle pomdance zullen onder andere aan bod komen.

De vereniging heeft niet zomaar iemand aangetrokken om het nieuwe cheerdanceteam te gaan coachen. Anne-Marie Olçay-Jansen is in Boxmeer, Brabant, Nederland en de internationale cheerwereld alom bekend.
Ruim 12 jaar geleden, richtte zij haar eigen cheerleadingvereniging op. Na ontzettend veel bereikt te hebben, is zij medio 2013 afgetreden. Toch bleef zij in de greep van het cheer-virus, en vond bij de Partisans Athletics een warme, nieuwe thuishaven.
Onlangs ontving Anne-Marie officiële erkenning van de Dutch Cheerleading Association vanwege haar bijdrage aan de Cheersport in Nederland, en deed zij verslag van het WK Cheerleading in Bangkok voor de tv-zender Eurosport.

Partisans Athletics wil met het Cheerdanceteam gaan optreden, deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap, en zich zo goed mogelijk klaarstomen voor Europese- en Wereldkampioenschappen in de toekomst. De leeftijdscategorie van het cheerdanceteam is 14 jaar en ouder.

Maandagavond 3 februari aanstaande van 20.30 tot 22.00 uur kunnen geïnteresseerden een gratis proefles mee komen doen. Locatie: All4Fit, zaal 2, Sportlaan 1, Boxmeer.

Voor meer informatie; mail ons via info@partisansathletics.com, www.partisansathletics.com, Facebook: Cheer Leaders en volg ons ook op Twitter: @cheer__sport