Deel dit artikel ‹ Terug

Informatieavond rond Centrummanagement in gemeente Mill en Sint Hubert

Geplaatst op: maandag 13 januari 2014


Alle ondernemers en belangstellenden welkom

Op donderdagavond 6 februari organiseert de Ondernemersvereniging Mill (OVMill) een informatieavond rond Centrummanagement. Deze avond zal in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg worden gehouden en start om 20.00 uur. Deze avond is niet alleen interessant voor ondernemers uit het centrum van Mill, maar voor alle geïnteresseerde ondernemers uit de gemeente Mill en Sint Hubert en zij die belangen hebben bij een goed en actief ondernemersklimaat binnen onze gemeentegrenzen. Kortom, iedereen is van harte welkom.

De OVMill is sinds enkele maanden bezig met het onderzoeken van een nieuwe organisatievorm van haar ondernemersvereniging. Dit om beter aan te kunnen sluiten bij de wensen van ondernemers en zich nog beter te kunnen profileren richting consumenten. Maar ook wil men een goed platform bieden voor onderling contact tussen ondernemers. Dit om ervaringen uit te wisselen, te netwerken en samen te werken aan een economische versterking. Dit alles op termijn niet alleen voor ondernemers in het centrumgebied, maar waar mogelijk voor alle ondernemers.

In het onderzoeken en realiseren van deze plannen staat de OVMill niet alleen. Ook de gemeente Mill en Sint Hubert en het toeristisch recreatief platform OntdekMill.nl zien voordelen bij een sterk ondernemerscollectief. Zeker nu binnenkort een volgende fase start in de herontwikkeling van het Millse centrum, is dit het juiste moment om een eventuele nieuwe organisatievorm voor ondernemers te overwegen. De gemeente en OntdekMill.nl hebben dan ook aangegeven hierin te willen participeren en de krachten te willen bundelen. De doelen van de OVMill, OntdekMill.nl en de gemeente sluiten immers naadloos op elkaar aan: zorgen voor een goed ondernemersklimaat, een levendig centrum en een aantrekkelijke gemeente.

Meer weten? Kom dan donderdagavond 6 februari om 20.00 uur naar Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill. Iedereen is van harte welkom. Een nadere invulling van de avond wordt binnenkort bekend.