Deel dit artikel ‹ Terug

Lezing: Moe is moe, maar voldaan

Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014


Moe is moe, maar voldaan
Lezing door Irene Wing Easton

Moeder word je niet, dat ben je! Zo’n vijftien jaar geleden zette Irene Wing Easton haar eerste wankele schreden op het pad van het moederschap. Dat bleek naast leuk en mooi ook heel vermoeiend…
Het valt niet mee om een goede moeder te zijn. Als home manager moeten we multitasken, Hulp-Moederen, kampen we met schuld- en sloofjesgevoelens en hebben we nogal eens de neiging onszelf te vergelijken met andere moeders…

In gesprekken met medemoeders bleek dat ze niet de enige moeder is die worstelt met het moederschap. Herkenning is heerlijk. Bovendien, wanneer je samen van gedachten wisselt, vind je soms oplossingen of kom je op ideeën.

Donderdag 16 januari is Irene Wing Eaton te gast in de bibliotheek Grave. Tijdens de soms hilarische lezing zal de schrijfster van het boek ‘MOE is MOE maar voldaan’ de bezoekers niet alleen laten lachen maar ook aan het denken zetten over de stress die moeders zichzelf en elkaar aandoen. Een lezing voor moeders en vaders van kinderen in de leeftijd 0-12 jaar maar ook oma’s, opa’s en verzorgers zullen het weten te waarderen.

Iedereen is van harte welkom bij deze lezing in de bibliotheek Grave aan de Trompetterstraat 2. De lezing begint om 20.00 uur. Toegangskaarten zijn te bestellen via www.biblioplus.nl/activiteiten en verkrijgbaar in alle bibliotheekvestigingen van BiblioPlus.