Deel dit artikel ‹ Terug

Cursus Klik & Tik in Cuijk

Geplaatst op: vrijdag 3 januari 2014


In bibliotheek Cuijk vindt onder begeleiding van een medewerker de online cursus “Klik & Tik het internet op” plaats. Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Tweedehands koopjes, informatie van de overheid, werk zoeken, belastingaangifte doen, een reis boeken, bankzaken regelen, dat gaat tegenwoordig allemaal via internet. “Klik & Tik het internet op” helpt u beter gebruik te maken van de nieuwe mogelijkheden. Aan bod komen: Het internet op, Websites bekijken, Zoeken met een zoekmachine, Invullen en aanvragen, E-mailen en Downloaden.

De cursus vindt plaats op donderdag van 9.30 tot 11.30 uur en richt zich op mensen die moeite hebben om hun weg te vinden op internet. Er kan continue ingestapt worden. Het doorlopen van de cursus duurt gemiddeld een zestal bijeenkomsten. Kosten voor deelname bedragen € 15,- voor bibliotheekleden en € 30,- voor niet-leden. Er is een maximum van 8 deelnemers.

Bent u geïnteresseerd, of kent u iemand voor wie de cursus een passend aanbod is? Aanmelden kan via klikentik@biblioplus.nl of neem contact op met het secretariaat van BiblioPlus via tel. 0485 - 583 500. U kunt uw naam en telefoonnummer doorgeven, waarna u wordt teruggebeld.