Deel dit artikel ‹ Terug

Gratis kennismakingsmiddag Cheerleaden

Geplaatst op: maandag 23 december 2013


Vrijdag 3 januari 2014 is er bij All4Fit in Boxmeer van 13.00 tot 16.00 uur een gratis kennismakingsmiddag voor iedereen die meer wil weten over Cheerleaden, Stunting of Cheerdance. Coaches en leden zullen demonstraties en uitleg geven en er zijn workshops waar je aan kan meedoen om zo zelf te ervaren hoe het gaaf het is.

-Voor jongens en meiden vanaf 8 jaar tot 25+.
-Gratis deelname aan workshops en presentaties van cheerleaden, stunting en cheerdance.
-Onder leiding van diverse meervoudig Nederlands Kampioenen Cheerleading.

De leden van Partisans Athletics trainen op semi-professioneel niveau. Team Athletics Elite gaat in februari 2014 al naar de eerste voorrondes van het Nederlands Kampioenschap Cheerleading in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. Net als het team Partnerstunt, koppel Rob & Mayke, dat daarnaast ook in april weer naar het Wereld Kampioenschap Cheerleading 2014 in Orlando, USA gaat om Nederland en Boxmeer te vertegenwoordigen.

Kom ook naar de gratis kennismakingsmiddag van Partisans Athletics Cheerleaders op vrijdag 3 januari 2014 tussen 13.00 en 16.00 uur bij All4fit, Sportlaan 1 in Boxmeer! Kijk voor meer informatie ook op onze website www.partisansathletics.com en volg ons ook op Facebook en Twitter!

Tevens willen wij van de gelegenheid gebruik maken om iedereen hartelijk te bedanken voor alle giften aan onze vereniging en wensen wij u namens alle leden, coaches en het bestuur iedereen hele fijne feestdagen en een sportief en gezond 2014 toe!

Sportieve groet,

Partisans Athletics

Annemarie Martens-Klomp
Secretaris Partisans Athletics
Boxmeer
06-23976542
info@partisansathletics.com
www.partisansathletics.com