Deel dit artikel ‹ Terug

Jaren 70/80 herleven in Mill

Geplaatst op: vrijdag 3 oktober 2008


George Baker - Anny Schilder - Frank Ferrari - Dennie Christian - Parttime

Rustig zitten, swingen, lekker feesten, meedoen of het allemaal met een drankje in de hand bekijken, het kan allemaal tijdens het Mills Muziekspektakel. Dit zal op zaterdag 11 oktober vanaf 21.00 uur (20.00 zaal open) voor het derde achtereenvolgende jaar gehouden worden in partycentrum Fitland in Mill. Op het podium die avond orkest Parttime, George Baker, Anny Schilder (BZN), Frank Ferrari (zijn laatste optreden) en Dennie Christian.

Het eerste Mills Ondernemers Muziekspektakel in 2006 was een jaren 50 party. Toen op het podium de Eightball Boppers, Elvis from Mill, Armand en Peter Koelewijn. In 2007 kreeg het Muziekspektakel het thema jaren 70 mee en zag men de Kendon’s met Stanny Goossens van Boemerang, Bonnie St. Claire, Toni Willé (Pussycat) en Albert West. Op verzoek blijft het Muziekspektakel dit keer hangen in de jaren 70 en 80 met de top artiesten uit die tijd zoals George Baker, Anny Schilder, Dennie Christian en Frank Ferrari. Al deze live optredens worden muzikaal omlijst door allround orkest Parttime.
Het Mills Muziekspektakel is een initiatief van ondernemers in de gemeente Mill en Millenaren met ondernemingen elders. Zij wilden gezamenlijk een muziekavond organiseren om de consument een avond vol muziek en entertainment te bieden. Daarbij mocht de entree niet hoger zijn dan €10,00 in de voorverkoop en €12,50 aan de kassa. Bovendien moest het programma een breed publiek aanspreken. Wel nu, op zaterdag 11 oktober zal dit alles gebeuren tijdens het derde Mills Ondernemers Muziekspektakel. U komt toch ook?

Kaartjes zijn in de voorverkoop a €10,00 verkrijgbaar bij de receptie van Fitland aan de Hoogveldseweg en boekhandel Schipperheijn aan de Schoolstraat in Mill. Reserveren kan ook via www.muziekspektakel.nl en 06-10838612. Aan de kassa kosten de kaartjes bij partycentrum Fitland Hoogveldseweg 1 in Mill op zaterdag 11 oktober €12,50.
advertentie