Deel dit artikel ‹ Terug

Blues met de Rusty Knuckle Bluesband bij café Royal

Geplaatst op: vrijdag 20 december 2013


Zaterdagavond 28 december kunt u na alle kerstdiners en kerstballen even lekker de kerst ontvluchten in café Royal. Dan staat daar namelijk weer de echte onvervalste Blues op het programma. Dat met de Rusty Knuckle Bluesband vanaf 22.00 uur. Zoals gebruikelijk bij dit Muziek- en Bluescafé aan de Kerkstraat in Mill is de toegang weer helemaal gratis.

De Rusty Knuckle Bluesband is in 2011 opgericht door Jack Boom en Emile Maassen. Maar al snel kwam er versterking met Timo van Lierop, Marina van Es en Maarten Van Bergen. De Band speelt Delta / Chicago Blues met muziek van o.a. Muddy Waters, Buddy Guy, Jimmi Hendrix en The Hoax. Dit aangevuld met eigen nummers. Het Motto van deze band: Have fun while playing the Blues! Dat zal zeker lukken de 28e December bij café Royal.

Ook attenderen we iedereen alvast op het optreden van Fully-Loaded op zaterdagavond 4 januari bij café Royal. Deze band staat vaak op besloten feesten en festivals, maar begint het nieuwe jaar met een openbaar gratis toegankelijk optreden bij Royal. De band zag eind 2004 ergens tussen Mill en Langenboom in een repetitieruimte het levenslicht. Ondertussen zijn zij een muzikaal begrip in de hele regio. De band Fully-Loaded bestaat uit een eigenwijze drummer, een veelzijdige gitarist, een coole bassist, twee sfeerbepalende zangeressen, een grensverleggende toetsenist, een teveel pratende zanger en een driemans blaasformatie. Kortom, een zeer complete band.

Meer weten over deze en alle andere activiteiten in en rond café Royal? Zie www.caferoyalmill.nl