Deel dit artikel ‹ Terug

Countdown 2013 bij Riche!

Geplaatst op: dinsdag 17 december 2013


Al 7 jaar achtereen lukt het Sven Janssen om weer een aantal fantastische Countdown evenementen te organiseren. Deze dagen tussen kerst & oud en nieuw zijn mooie dagen voor jong en oud om elkaar te zien en te spreken.

Op donderdag 26 december zal de Countdown starten met de “Flashback Christmas Party” met T-Spoon. Een XL editie van The Flashbacks met 2 area's vol herinneringen!
2 dagen lekker gegeten en gedronken? Dan is het nu tijd voor feest! The Flashback Christmas Party zorgt voor muziek van toen met super DJ's en hoofdact T-Spoon! Met nummers als Sex on the Beach, No Time to Waste en vele andere nummers staat de zaal op z'n kop. De kerst wordt weer op een goede manier afgesloten! In de Foyer speelt een band liedjes op verzoek uit de jaren 70, 80, 90 en 00. Wanneer u de pagina van Flashbacks liked maakt u kans op een hotelovernachting en een meet&greet met T-Spoon bij Riche.

Op vrijdag 27 december komt de opvolger van de “Hello Goodbye Band”, Kissin Girl. Ook deze band heeft een repertoire met rock- en popklassiekers uit vooral eind jaren 60 begin jaren 70.
Vaak meerstemmig gezongen waarin alle bandleden een rol spelen, met drie leadzangers (-essen) die elk een heel eigen sound hebben. Vlammend instrumentaal weerwoord van viool en lead (slide) gitaar.
Songs van o.a. Fleetwood Mac, Pretenders, Bob Dylan, Eric Clapton, Blondie, The Eagles, Beatles.
Tijdens het optreden wordt de band aangevuld door toetsenman Rob Geboers (van The Revolvers) en een paar verassende gasten.

Op zaterdag 28 december komt Mad Murdock naar Boxmeer. Mad Murdock is een Rockband waarmee het alle kanten op kan, like Murdock himself. Deze energieke rockband staat klaar om de tent op zijn kop te zetten. Met een veelzijdig repertoire weten de mannen van "the MM-team" hoe je een publiek moet vermaken! Nummers vanaf de 60's tot nu staan op het repertoire van Mad Murdock! Alle grote namen in het genre; ROCK welteverstaan!

Als klap op de vuurpijl zal Riche zorgen voor een nieuwjaarsconcert met Night Break. Deze uit 16
personen bestaande band onder leiding van Toon Coupier zorgt op 1 januari voor een spetterend
begin van 2014. De entree is deze dag gratis, er is een springkussen voor de kids en we beginnen
om 16.00 uur.

Voor alle evenementen kunt u kaartjes halen bij Riche of de Bock!
advertentie