Deel dit artikel ‹ Terug

Officiƫle opening en ingebruikname brandweerkazerne Haps

Geplaatst op: dinsdag 17 december 2013


De bouw van de nieuwe brandweerkazerne op het terrein van het Regionaal Bedrijvenpark Laarakker (RBL) in Haps is nagenoeg afgerond. Daarmee wordt de verhuizing van de brandweerpost Haps van de Parallelweg naar het terrein van het RBL een feit. Door te verhuizen naar de nieuwe locatie is de brandweerpost Haps klaar voor de toekomst.

Graag nodigen wij u uit voor de officiële opening en ingebruikname van de nieuwe brandweerkazerne. Deze wordt gehouden op vrijdag 20 december 2013, vanaf 15.30 uur aan de Oeff eltseweg 9, 5443 PJ in Haps. De heer P. Verlaan (Regionaal commandant Brandweer en voorzitter van de Veiligheidsdirectie van de regio Brabant-Noord) en de heer W.A.G. Hillenaar (burgemeester van Cuijk) zullen de openingshandeling verrichten.

In verband met de organisatie vragen wij u ons uiterlijk 13 december te laten weten of u deze middag aanwezig wilt zijn. U kunt dit doorgeven aan mevrouw Petra Vermeulen, medewerker Communicatie van de gemeente Cuijk, via e-mail petra.vermeulen@cuijk.nl of telefonisch 0485 - 396 634.

Wij hopen u op 20 december te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
Burgemeester en wethouders van Cuijk,
mr. R.P. Hoffmann mr. W.A.G. Hillenaar
secretaris burgemeester