Deel dit artikel ‹ Terug

Big Fun! Bewegings- en leefstijl programma voor mensen met overgewicht

Geplaatst op: dinsdag 17 december 2013


In Mill zal het vanaf januari mogelijk zijn om professionele begeleiding te krijgen bij het traject van gewichtsverlies door leefstijlverandering. Oefentherapeut Mensendieck Dianne van Dongen, fysiotherapeut Karin van der Aa en diëtist Ria van Dijk begeleiden tot een jaar lang mensen die operatief geholpen zijn met een verantwoorde leefstijl, zodat het resultaat blijvend is. Operatieve ingrepen zijn o.a. de maagband, de gastric bypass, de gasticsleeve en de endobarrier. Ook bij de niet-operatieve deelnemers bieden zij ondersteuning op het vlak van voeding, gedragsgewoonten en leefstijl.

Bij Big Fun! leert de deelnemer omgaan met de nieuwe manier van eten en drinken. Er worden doelen opgesteld om de conditie op te bouwen en spieren te versterken, maar bovenal om te laten ervaren dat bewegen heel prettig is.
Door de ruime ervaring en samenwerking met de medisch specialisten wordt een succesvol en veilig programma gedraaid, waar een persoonlijke aanpak centraal staat.
De kosten van de medische intake en de individuele sessies voor de opstart van het programma worden, mits u aanvullend verzekerd bent, geheel of gedeeltelijk bij uw zorgverzekering gedeclareerd.

Op 14 januari 2014 vindt er een informatiebijeenkomst plaats waar iedereen welkom is die meer wil weten over dit programma. Dianne , Karin en Ria zullen onder het genot van een kopje koffie of thee uitleg geven en met veel plezier eventuele vragen beantwoorden. De bijeenkomst vindt plaats om 20.15 uur in zaal Dublin van Fitland XL aan de Hoogveldseweg in Mill en is vrij toegankelijk.

Neem voor meer informatie contact op met FysioSupport, tel. 0485-470166 of kijk op www.fysiosupport.com voor deelnamecriteria.