Deel dit artikel ‹ Terug

Cursus voor vrouwen in de overgang

Geplaatst op: dinsdag 17 december 2013


Stromend door de overgang!

Tijdens thema avonden en workshops blijkt de enorme behoefte van vrouwen aan uitleg over de overgang, het delen van ervaringen én weten hoe je deze periode doorkomt!
Om aan die behoefte te voldoen, ontwikkelde psychodynamische therapeute Marijke Brouwers de cursus ‘Stromend door de overgang’ want: ‘een slimme meid is op de overgang voorbereid’! Tijdens vijf lesavonden worden de ‘ins en outs’ van de overgang besproken, er wordt met een methode gewerkt voor het omgaan met opvliegers en wordt deze methode ‘eigen’ gemaakt. Daarnaast zijn er tal van oefeningen gericht op een ‘stromende overgang’. De cursus biedt vrouwen de kans om in de eigen kracht te komen en te blijven en te worden wie zij werkelijk zijn: ZICHZELF!

De cursus vindt op dinsdagavonden van 20.00 tot 22.00 uur plaats in de Vrouwenpoli Boxmeer. Afhankelijk van de behoefte wordt een extra avond gepland voor partners, zodat ook zij inzicht en begrip krijgen voor het ingrijpende hormonale proces en de veranderingen die van invloed zijn op relaties en gezinsleven.

De cursus vindt plaats op dinsdag 21 en 28 januari, 4, 11 en 18 februari 2014.
Maximum aantal deelnemers: 12. Deelname incl koffie/thee € 150,00.
Voor informatie en aanmelding: Marijke Brouwers, psychodynamisch therapeut met specialisme ‘de overgang’: www.intoflow.nl te1: 0492 386109.