Deel dit artikel ‹ Terug

Wellness Goes en Wellnessboot Mill winnen provinciale Wellnessverkiezing

Geplaatst op: maandag 16 december 2013


Tot 1 december kon iedereen stemmen op zijn of haar meest favoriete Wellnessresort voor de Wellnessverkiezing 2013. Hierbij hebben 2 wellnessresorts van de Fitland-groep de provinciale verkiezing gewonnen. Wellness Goes won de verkiezing in de provincie Zeeland en de Wellnessboot in Mill won net als vorig jaar de verkiezing voor Noord Brabant. Deze wist overigens vorig jaar in de grote landelijke finale de 2e plaats te veroveren.

Bij het stemmen kon men punten geven voor o.a. sfeer, klantvriendelijkheid, hygiëne en prijs/kwaliteit verhouding. Iedereen die een stem uit heeft gebracht maakte kans op leuke prijzen en steunde tevens het goede doel. Want voor iedere stem waarbij toestemming gegeven werd om de nieuwsbrieven van partners te ontvangen wordt er door de verkiezing € 0,05 cent gedoneerd aan Pink Ribbon. Pink Ribbon helpt borstkankerpatiënten door het financieren van projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker.

De directie en alle medewerkers van de Fitland Wellnessresorts bedanken iedereen voor het stemmen en de mooie waardering!