Deel dit artikel ‹ Terug

Kerstconcert Delamice bij Cafe Royal te Mill

Geplaatst op: maandag 16 december 2013


Zondag 22 December 2013 18.00 uur

Net voor kerst Live muziek bij café Royal aan de Kerkstraat in Mill. Dan staat namelijk Delamice er op het podium. Een optreden van deze band staat garant voor een goede muzikale touch. Toegang is gratis en het optreden begint om 18.00 uur.

Delamice bestaat uit die brave broers die hun hele leven al (met) muziek spelen, van reggae tot punk, van blues tot funk. En hoewel ze dat in allerlei andere bands en projecten nog steeds doen, willen ze als Delamice vooral … mooie meezingliedjes maken! Denk daarbij aan sleutelwoorden als heartbreaking tearjerkers, sing-along evergreens, beautiful ballads, close harmony, sweet sixties & fifties, sentimental journey en meer.

Delamice speelt in een simpele maar effectieve bezetting van gitaar en bas en soms een tingeltangel. En drie klaterende kelen natuurlijk. Delamice nodigt uit tot lekker luisteren maar ook tot luidkeels meezingen. Hiervoor zorgen de in Mill geboren en getogen broers Erik Verstraten die zingt en gitaar speelt, Harm Verstraten die zingt en tamboerijn en kazoo speelt en Peter Verstraten die zingt en bast.

Kijk voor een overzicht van alle activiteiten in en rond café Royal op www.caferoyalmill.nl.
advertentie