Deel dit artikel ‹ Terug

Extra uitzendingen rond kerst bij Lokale Omroep Mill

Geplaatst op: maandag 16 december 2013


De Lokale Omroep Mill afdeling TV zal zaterdag 21 december de Zonnebloem kerstviering in Myllesweerd rechtstreeks uitzenden. Deze uitzending start om 13.30 uur. In deze kerstviering is er een heilige mis die door Pastoor vd Meijden zal worden voorgegaan. Ook zijn er optredens van KiKoMi die niet alleen het kerstspel op de planken brengen maar ook kerstliedjes zullen zingen. Speciaal voor hen die hierbij niet bij aanwezig kunnen zijn, is deze viering zaterdag 21 december vanaf 13.30 uur live op L.O.M. TV te zien. Deze uitzending zal herhaald worden op kerstavond 24 december om 20.00 uur.

De nachtmis op dinsdagavond 24 december is alleen op de radio te beluisteren. Deze start om 22.00 uur in de kerk in Mill. Naast deze nachtmis beluisteren via L.O.M. radio, is deze ook op de achtergrond van de Lokale TV krant van de Lokale Omroep Mill te horen.

L.O.M. TV is te bekijken via Ziggo digitaal kanaal 45 in de gemeente Mill, Sint Anthonis, Boxmeer, Cuijk, Grave, Landerd, Uden en Veghel. Analoog in de gemeente Mill ook via Ziggo kanaal 22. L.O.M. Radio is in de hele regio te ontvangen via FM 107.3, op de kabel in de gemeente Mill op FM 87.5 en wereldwijd via ‘luister live’ op www.lokaleomroepmill.nl
advertentie