Deel dit artikel ‹ Terug

Aandacht voor Mills Muziekspektakel bij Omroep Brabant

Geplaatst op: donderdag 25 september 2008


Interview met Anny Schilder (BZN) bij Lokale Omroep Mill

Op zaterdag 11 oktober zal er voor het derde achtereenvolgende jaar een Mills Muziekspektakel gehouden worden. Deze avond is voor iedereen toegankelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door heel wat Millse ondernemers. Op het podium bij party en eventcentrum Fitland die avond vanaf 21.00 uur orkest Parttime, Frank Ferrari, Anny Schilder, Dennie Christian en George Baker. Frank Ferrari zal deze avond voor het laatst live op het podium staan en beëindigd in Mill zijn zangcarrière.

Kaartjes zijn in de voorverkoop a €10,00 verkrijgbaar bij boekhandel Schipperheijn aan de Schoolstraat en de receptie van Fitland aan de Hoogveldseweg in Mill. Aan de kassa kosten de kaartjes op 11 oktober €12,50. Van maandag 29 t/m 3 oktober zijn kaartjes ook dagelijks te winnen bij Cindy de Koning op omroep Brabant radio. Ook bij diverse lokale omroepen zoals Peelstar FM in St. Anthonis en op zondag in Mosstime bij de Lokale Omroep Mill zijn kaartjes te winnen. In Mosstime praat Corné Kremers op zondag 5 oktober met Anny Schilder van BZN over het geen men in Mill van haar kan verwachten.

Zie www.muziekspektakel.nl voor een compleet overzicht van betrokken ondernemers en het online reserveren van toegangskaartjes.
advertentie