Deel dit artikel ‹ Terug

Koffiepunten stromen binnen voor onze voedselbanken

Geplaatst op: donderdag 12 december 2013


Tussenstand: 430.000 punten

De actie, Douwe Egberts waardepunten inzamelen voor koffie voor onze lokale voedselbanken, blijkt een groot succes. Op alle 43 inzamelpunten in het Land van Cuijk en Noord Limburg (zie www.lions.nl/DE-actie), is men enthousiast. De Lions Land van Cuijk en Overmaze verzamelde alvast de eerste punten voor een voorzichtige tussenstand. Lion Miriam Donkers: “Met nog bijna drie weken te gaan zitten we al zeker op de 430.000 punten. Nu al goed voor bijna 1.000 pakken koffie voor onze lokale Voedselbanken! Maar we gaan verder… nog de hele maand december kunnen mensen hun Douwe Egberts punten inleveren op maar liefst 43 inzamelpunten in onze regio. De adressen staan op onze website www.lions.nl/DE-actie.”

Helpt u mee? Geef uw verzameling Douwe Egberts punten een prachtige meerwaarde en lever ze in. Knip de punten op de pakken koffie en thee uit en spaar mee. Douwe Egberts verhoogt de punten met 15% en voor elke 500 punten ontvangen onze lokale Voedselbanken een pak koffie.

Kijk voor meer informatie op www.lions.nl/DE-actie of volg de actie op Facebook: https://www.facebook.com/pages/Lions-Land-van-Cuijk-en-Overmaze.