Deel dit artikel ‹ Terug

33e WINTERLOOP v.v. De Willy's

Geplaatst op: woensdag 11 december 2013


33e WINTERLOOP v.v. De Willy’s is de 6e wedstrijd van de Run Competitie Land van Cuijk en Maasduinen 2013-2014

Op zondag 22 december organiseert v.v. De Willy's te Wilbertoord weer hun bekende " WINTERLOOP ". Dit jaar is het de 33e keer dat deze wordt gehouden. Deze loop is opgenomen in de Run Competitie Land van Cuijk en Maasduinen.
v.v. De Willy's maakt zich op voor haar 33e Winterloop, die een week voor Kerstmis wordt gehouden, dus nog volop gelegenheid om te trainen. Zet u deze datum maar in uw loopagenda.
De organisatie gaat er vanuit dat iedere sporter, dus ook de hardloper, van tijd tot tijd zijn prestaties moet kunnen meten met collega-lopers,  vandaar dat v.v. De Willy's zich heeft aangesloten bij de Run Competitie Land van Cuijk en Maasduinen. Vorig jaar was er een sterk  deelnemersveld, maar wij verwachten dat zeker dit jaar veel hardlopers, die aan de Run Competitie meedoen, de weg naar Wilbertoord weer  weten te vinden. Vooral met het oog op het snelle parcours verwacht de organisatie toch weer een aantal bekende lopers/sters aan de start om op dit aantrekkelijke parcours hun persoonlijk record scherper te stellen. Het parcours bestaat uit rondes van 2½ km en is voor het grootste  gedeelte verharde weg en een gedeelte onverhard.

U kunt deelnemen op 3 afstanden:
De 2½ km voor de jeugd t/m 15 jaar.Op deze afstand mogen natuurlijk ook senioren inschrijven maar daar zijn geen ere - prijzen voor. Bij de 2½ km zijn in de volgend categorieën ere - prijzen: Jongens en meisjes 0 t/m 6 jaar, 7 t/m 9 jaar, 10 t/m 12 jaar en 13 t/m 15 jaar.
Op de 5 en 10 km zijn er 1e; 2e en 3e prijzen te behalen voor de heren en dames in de categorieën: 40-; 40+ en 50+. Voorinschrijven € 1,00 reductie zie onderstaand inschrijfformulier.

Na-inschrijven € 4,50 op 22 december in de kantine van v.v. De Willy´s, aan de Verbindingsweg 40 te Wilbertoord (Gem.Mill &St.Hubert ), tot 15 minuten voor aanvang van iedere loopafstand.

De starttijden van de "33e WINTERLOOP" zijn:
2½ km 10.00 uur. 5 km 10.30 uur. 10 km 11.15 uur.
De "33e WINTERLOOP" is zowel voor wedstrijdlopers als voor trimmers...   u kunt starten op elke afstand.
Voorinschrijven met korting op http://www.wilbertoordonline.nl/ned/winterloopdewillys
Alle deelnemers/sters kunnen de uitslagen en foto’s in de week na de wedstrijd op Internet bekijken  www.wilbertoordonline.nl - Inlichtingen: 06 – 13 46 15 44
advertentie