Deel dit artikel ‹ Terug

Sjors Sportief en Sjors Creatief weer van start!

Geplaatst op: woensdag 11 december 2013


Inschrijven vanaf woensdagmiddag 11 december

Cuijk, 10 december 2013 – De kennismakingscursussen schoolsport 2013 – 2014 gaan weer van start. Dit betekent dat het nieuwe Sjorsboekje weer klaar is. Deze week krijgt ieder kind uit groep 3 t/m 8 van alle basisscholen uit de gemeente Cuijk een exemplaar. Vorig schooljaar schreven zich maar liefst 1000 kinderen zich in voor hun favoriete kennismakingscursus. Alweer is het cursusaanbod flink uitgebreid: Kinderen kunnen kiezen uit maar liefst 70 cursussen! Dit keer zijn ook bijna alle cursussen gratis.

Sportief en creatief

Naast de gebruikelijke sporten is dit jaar ook Sjors Creatief weer van de partij. Kinderen kunnen zich naast de sportmarkt ook weer gaan oriënteren op de culturele markt. Sportcursussen als Paardrijden, Dansen, Hockey, Tennis, Volleybal, Scouting en daarnaast culturele cursussen zoals muziekinstrumenten bespelen, cupcakes maken, striptekenen en knutselen! Kortom keus genoeg. In het Sjorsboekje vind je al deze sporten en culturele activiteiten. Ook staat er een erg leuk interview in van een meisje dat zich via een Sjors Sportief kennismakingscursus naar de wereldtop van de softbalsport heeft ‘geslagen’.

Tekenwedstrijd

Er was dit keer ook weer een tekenwedstrijd uitgeschreven voor de kaft van het Sjorsboekje. De Winnaar is Dewi Breij van Basisschool De Waai. Wethouder Sport Jeroen Joon en wethouder Cultuur Willemieke Vervoort hebben afgelopen maandag het eerste exemplaar van het schoolsportboekje aan Dewi uitgereikt. De klas van Dewi mag ook een middagje gaan zwemmen.

Inschrijven

Vanaf woensdag 11 december kunnen kinderen zich inschrijven via het Internet. De internetsite is al voor iedereen toegankelijk, maar er kan pas vanaf 13.00 uur daadwerkelijk worden ingeschreven. Voor meer informatie neem alvast een kijkje op de website www.sjorssportief.nl. Of stuur een e-mail naar info@sjorssportief.nl.