Deel dit artikel ‹ Terug

Stichting Hart in Actie genomineerd!

Geplaatst op: dinsdag 10 december 2013


De landelijk opererende Stichting Hart in Actie (vestigingsplaats gemeente Mill en Sint Hubert) is één van de twaalf (12) genomineerden voor Redkiwi’s Goede Doelen Actie! Dat betekent dat deze vrij jonge organisatie kans maakt op een compleet nieuwe website t.w.v. 20.000 euro! Het enige wat zij hiervoor hoeven te doen is zoveel mogelijk stemmen verzamelen van personen die achter de doelstellingen van deze goede doelen stichting staan! De vereniging of stichting die met de jaarwisseling de meeste stemmen heeft, wint de website.

Hoe kun je stemmen?
·         Ga naar http://www.redkiwi.nl/goededoel/stem.html
·         Klik op het logo van Stichting Hart in Actie
·         Vertel zoveel mogelijk mensen van de Redkiwi Goede Doelen Actie en stem!
Met de jaarwisseling weten we wie de winnaar is.

Voor het zevende jaar op rij organiseert Redkiwi de Goede doelen actie. Dit jaar is er wederom een team samengesteld en daarmee is de prijs groter dan ooit! Er zijn slechts 12 finalisten. Ook Stichting Hart in Actie is genomineerd, dus breng snel uw stem uit op deze unieke organisatie. Dit kan tot en met 31 december 23.59 uur. Redkiwi stelt, samen met haar partners, een nieuwe website (of webshop) beschikbaar, voorzien van content, ter waarde van EUR 20.000,-. Verenigingen of stichtingen met een missie maken kans op een professioneel visitekaartje waarmee ze hun passie waar kunnen maken. Bekijk snel het van deze fantastische prijs!

Meer weten?
Voor nadere informatie over Stichting Hart in Actie kunt u contact opnemen met Toon Hermsen ( www.hartinactie.nl ), tel: 0485-451847. U kunt ook mailen naar info@hartinactie.nl.
advertentie