Deel dit artikel ‹ Terug

Komende vrijdag 13 december opnieuw Moonlightshopping in Mill

Geplaatst op: maandag 9 december 2013


Aanstaande vrijdag 13 december komt u in het centrum van Mill weer helemaal in de sfeer voor kerst 2013. Dat tijdens de jaarlijkse Moonlightshopping. Naast het gegeven dat die avond bijna alle winkels tot 22.00 uur open zijn, is er vanaf 16.00 uur ook een kerstmarkt in de Kerkstraat en een gedeelte van de Hoogstraat. Tevens is er her en der live muziek, gratis glühwein en zijn er diverse andere activiteiten om u helemaal in de stemming te brengen voor kerst. De organisatie van deze Moonlightshopping is in handen van de OVMillen wordt daarbij voor de kerstmarkt geassisteerd door Ansja Events.

Tijdens de Moonlightshopping zijn er muzikale optredens van de Straetlappen, Moizat, muziekschool Music Fun en de Vrouwenband uit Uden. Maar ook is The Mix4Music te horen en de blokfluitgroep van muziekvereniging St Willibrord. Scouting Mill zal de gratis glühwein namens de OVMill uitschenken, de vuurkorven brandend houden en marshmallows uitdelen.

Graag tot ziens aanstaande vrijdag 13 december van 16.00 uur tot 22.00 uur op de Moonlightshopping in Mill! www.ovmill.nl