Deel dit artikel ‹ Terug

Hidden Treasures Festival II zondag 6 april 2014

Geplaatst op: donderdag 5 december 2013


Hidden Treasures Festival II | zondag 6 april | 13.30 uur | € 16,50

Singer-songwriter & kunst in de verborgen kamers van klooster Roepaen, de eerste namen zijn bekend!

De eerste editie van het Hidden Treasures Festival smaakte naar meer, toen speelde 7 bands in diverse kamers van het klooster en stelden 9 kunstenaars hun werk tentoon. Michael Prins sloot het festival af en trakteerde het publiek tijdens zijn concert ook nog op een duet samen met Douwe Bob!

Op 6 april doet Roepaen dit nog eens over, de deuren van de kloosterkamers gaan weer open! Jong & oud talent geeft intieme concerten en stelt werk tentoon. Het publiek krijgt ook deze keer een plattegrond van het klooster en zoekt zelf de weg van optreden naar optreden. In huiskamersferen kan je genieten van bekend en (nog) onbekend talent!

De eerste twee namen zijn bekend!
Luka
Een eerlijke stem die je warm instopt. Ze neemt je mee terug naar de vertrouwde basis. Geïnspireerd door Patrick Watson, Bon Iver en Lianne La Havas. Luka opende in november het concert van Moddi in de kapel van Roepaen, dat smaakte absoluut naar meer, dus besloot de organisatie haar terug te halen voor het Hidden Treasures Festival. Beluister de preview van de EP waar Luka op dit moment aan werkt.


Faarjam
De Iraans-Nederlandse singer-songwriter Faarjam bracht onlangs zijn eerste EP 'Awar E Rang' uit, een EP met teksten van de Iraanse dichter Hossein Panahi.
Pinguin Radio over het nummer Ja Mandeh: "Zo te horen is hij een tovenaarsleerling, want Ja Mandeh klinkt als de spreekwoordelijke klok. Het is een troostrijke ballad, gezongen in het Farsi, exotisch en gekend tegelijk."

Nadere informatie

Marketing Roepaen Podium
Lotte Kuijpers
pr@roepaen.com

Programmeur Roepaen Podium
Chris Tangelder
0485 - 516070

www.roepaen.nl

advertentie