Deel dit artikel ‹ Terug

Veel variatie met Robbie Hooker bij café Royal Mill

Geplaatst op: donderdag 5 december 2013


Een gevarieerd aanbod aan muziek. Dat is er zaterdagavond 14 december te horen bij café Royal aan de Kerkstraat in Mill. Die avond staat er namelijk Robbie Hooker op het podium. Dit alles vanaf 22.00 uur en uiteraard is de toegang weer helemaal gratis.

Blues-, Southern- en Hard rock zijn de genres die Robbie Hooker ten gehore brengt. Van Jimi Hendrix naar ZZ top en van John Lee Hooker naar Ted Nugent, aan variatie geen tekort. Als je deze energieke band in een hokje plaatst, zorg dan dat dat een hokje is met een gitaar, een basgitaar en een drumstel. Dit power trio heeft niet veel nodig om het dak eraf te “speulen”.
Robbie Hooker is medio 2007 gestart, destijds met The Red Light District en vanaf toen hebben zij vele shows verzorgt. In 2010 besloot Robbie een punt achter dit avontuur te zetten, maar zijn vingers begonnen halverwege 2013 weer te kriebelen. De huidige bezetting bestaat uit Emiel Thoonen en Bart & Robbie Schraven. Deze heren hebben hun ervaring opgedaan in bands zoals “Four Fridges”, “Last Crewsaders”, “Maaswater Veenlijk” en “Said and Done”. Muziekkanten uit bands met uitlopende stijlen samengebracht in een coverband met een passie voor de eerder genoemde genres.

Meer weten over deze en alle overige activiteiten in café Royal in Mill? Zie www.caferoyalmill.nl