Deel dit artikel ‹ Terug

Millse zangeres Mindy genomineerd voor de Ongekend Talent Top 5 van 2013

Geplaatst op: woensdag 4 december 2013


De Millse zangeres Mindy is genomineerd voor de Top 5 - 2013 van het NCRV platform Ongekend Talent.

Ongekend Talent is een online platform van de NCRV die beginnende bands en muzikanten in Nederland en Vlaanderen kansen biedt om een start te maken in de muziekindustrie. Zij hebben een Top 10 selectie gemaakt, waar Mindy en haar band ook een plek hebben weten te bemachtigen. Door te stemmen via de site van Ongekend Talent maken zij kans om in de eervolle Top 5 terecht te komen.

Op 9 juni van dit jaar heeft Mindy samen met haar band haar album ‘Inside Out’ uitgebracht. Deze is inmiddels ook verkrijgbaar in iTunes en Spotify, net zoals haar kerstsingle ‘Christmas Time’.

Mindy is een zangeres met een stem die direct tot in je ziel doordringt. De teksten van haar nummers in combinatie met de indringende muzikale begeleiding zorgen voor een gevoel van kippenvel en muzikale feel-good. Mindy's stemgeluid in zowel de ballads als de meer swingende nummers zorgen voor een repertoire dat veel mensen raakt en emotioneert.

Mindy verdient het de nominatie Ongekend Talent 2013 opgespeld te krijgen. Met uw stem vergroot u de kans dat zij ook daadwerkelijk weet door te breken in de Nederlandse markt. Stem daarom op haar door te klikken op deze link:
http://ongekendtalent.nl/contests/ongekendtalent-top-5-van-2013

Stemmen kan tot en met 25 december 2013. Zie ook www.mindymusic.nl