Deel dit artikel ‹ Terug

Vergaderen, lunchen en slapen op een unieke toplocatie

Geplaatst op: woensdag 24 september 2008


Marine vliegtuig biedt suites en luxe vergaderruimte

Mill – Altijd al op een bijzondere locatie uw meeting willen houden? Bij Hampshire Hotel - Dormylle kunt u dat werkelijkheid laten worden. In een echt vliegtuig op maarliefst vijftien meter hoogte kunt u in de boardroom een bijzondere bijeenkomst organiseren en uw gasten op een speciale manier ontvangen. Dat is pas echt een meeting op niveau.

“Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het trappenhuis waar het 25 ton zware en ruim 34 meter lange marinetoestel op komt te staan.” Dat zegt Thomas Vloet van Hampshire Hotel - Dormylle in het Brabantse Mill. “Medio december is alles klaar en is het vliegtuig volledig ingericht. Het zal dan ruimte bieden aan een luxe vergaderruimte voor ongeveer tien personen en twee suites die van alle gemakken zijn voorzien.” Naast zaken als een luxe jacuzzi, TV, DVD, minibar en lounge ruimte, biedt het vliegtuig vanaf zo’n vijftien meter hoog ook een fantastisch uitzicht op het park rond het Peelkanaal.

Sfeervolle ambiance
Niet alleen de landelijke ligging van het dorp Mill en de natuur rond het Peelkanaal zorgen voor een sfeervolle ambiance, maar ook de compleet ingerichte boardroom. Thomas Vloet zegt: “Deze vergaderruimte heeft alle moderne faciliteiten die nodig zouden kunnen zijn bij een meeting of het officieel bekrachtigen van bijvoorbeeld contracten.” Zo zijn er touch panel controls waarmee alle technologie bediend kan worden; DVD, audio apparatuur, scherm voor video, slide-shows of powerpoint presentaties. Daarnaast biedt de vergaderruimte toegang tot internet, telefoonlijnen en kabel TV. “Maar ook teleconferencing en videoconferencing met multi-party viewing is hier mogelijk.”

Faciliteiten
“Bij een overnachting in de suites van het vliegtuig kan men net als bij een overnachting in het hotel, gratis gebruik maken van de faciliteiten van het naast gelegen sportcentrum Fitland.” U kunt lekker actief gaan fitnessen, squashen, kanovaren of één van de groepslessen bijwonen. Daarnaast kunt u ook heerlijk ontspannen in het zwembad, het solarium of de sauna. “Medio april nemen we ook een bijna veertig meter lange boot in gebruik die ingericht zal worden met diverse sauna’s, stoomcabines, relaxruimtes en een restaurant gedeelte.”

Wilt u meer informatie over de onbegrensde mogelijkheden bij Hampshire Hotel - Dormylle in Mill? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op:

Hampshire Hotel - Dormylle
Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill
Tel: 0485-477210
Fax: 0485-477220
I: www.dormylle.nl
E: info@dormylle.nl
advertentie