Deel dit artikel ‹ Terug

23 februari 2014 Limburgse kunstenaar dag

Geplaatst op: woensdag 4 december 2013


Op zondag 23 februari 2014 van 10.30 uur tot 17.30 uur zullen in de Woonkamergalerie van Kunsthandel Gennep de werken van de Limburgse kunstenaar Peter Hermans uit Ell in de schijnwerpers staan. Er zal een groot aantal werken worden tentoongesteld. Hieronder een stukje biografie van Peter.

Vanaf jonge leeftijd werd hij geboeid door kunst en cultuur in het algemeen en door de Weerter kunstenaars Jan Tullemans en Walter Schalken in het bijzonder. Later werd hij ook geïnspireerd door o.a. Picasso, Permeke, Appel en Lucebert.

In eerste instantie schilderde hij met olieverf, maar uiteindelijk geeft hij de voorkeur aan de veelzijdigheid van acryl, die hij gebruikt op een manier zoals hij voorheen olieverf hanteerde.

Werken van Hermans zijn niet in één blik te bevatten; ze nodigen uit om intensiever te kijken en zo meer facetten te ontdekken en te ondergaan.

Dus kom allen naar onze Woonkamergalerie gelegen aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep om de krachtige kleurrijke werken van deze kunstenaar te bewonderen! Voor meer info kunt u bellen 0485-51 95 89 b.g.g. 06-51 62 60 32 of u stuurt een e-mail naar info@kunsthandel-gennep.nl

Meer informatie:
www.kunsthandel-gennep.nl