Deel dit artikel ‹ Terug

Fitland-groep sluit aan bij Achmea Health Centers

Geplaatst op: zaterdag 30 november 2013


Grootste netwerk van fitness, leisure en wellnesslocaties in Nederland

Achmea Health Centers en de Fitland-groep slaan de handen ineen en gaan samen de strijd aan voor een gezonder Nederland. Met deze samenwerking groeien zij, met meer dan 60 locaties, samen uit tot het grootste kwaliteitsnetwerk van fitness, leisure en wellnesslocaties in Nederland. Tijdens de uitzending van Life is beautiful op zondag 8 december om 16.30 uur zal aandacht worden besteed aan deze samenwerking.

Gezamenlijke visie
Steeds meer Nederlanders hebben te kampen met overgewicht, chronische ziekten en stressgerelateerde klachten. Ook neemt de ouderenbevolking van Nederland toe. Gezond blijven en gezond oud worden is dan ook een belangrijk onderwerp.De komende jaren verdwijnt een grote groep mensen van de arbeidsmarkt. De pensioenleeftijd wordt verhoogd, maar de realiteit is dat er een maatschappij ontstaat waarbij een kleinere groep werkende mensen de economie draaiende moet houden. Door deze ontwikkelingen worden bewegen, ontspannen, onderwijs en zorg steeds belangrijkere bedrijfstakken. Deze moeten er gezamenlijk voor zorgen dat werkende mensen en ouderen lichamelijk fit en vitaal blijven. Achmea Health Centers en Fitland willen hieraan samen een steeds grotere bijdrage leveren.

Achmea Health Centers en de Fitland groep geloven dat regelmatigbewegen, mentale ontspanning en verantwoord eten leidentot een betere kwaliteit van leven. Ze bieden mensen actieve coaching (online en in de Centers) waarbij samen doelen stellen enbereiken centraal staat. Plezier, gastvrijheid en ongedwongenheid staat daarbij voorop.Achmea Health Centers biedt de omgeving, trainingen en kwalitatieve begeleiding voor een gezonde en energieke leefstijl en is toegankelijk voor iedereen met of zonder zorgverzekering bij Achmea-dochters als Zilveren Kruis en Agis Zorgverzekeringen.

Achmea Health Centers
De ambitie van Achmea Health Centers is om door te groeien tot een landelijk dekkend netwerk, waardoor alle Nederlanders toegang krijgen tot ?de coach voor een gezonde en energieke leefstijl.? Met het extra aanbod van de 20 Fitlandsportcentra wordt een grote stap in deze richting gezet. Daarnaast bieden de Fitland wellnessresorts, hotels en restaurants een flinke verbreding in het aanbod van de Achmea Health Centers.

Fitland-groep
Fitland exploiteert onder andere wellnessresorts, hotels, restaurants en sportcentra. Bij de 20 sportcentra van Fitland wordt de Achmea Health Centers formule ingevoerd. Dat betekent onder andere dat in de toekomst alle Achmea Health Centers ?pakketten? ook voor Fitland leden te verkrijgen zijn.